dinsdag 31 maart 2009

Obesitas

De epidemie die obesitas heet en die we nu zien in de geïndustrialiseerde landen, is rechtstreeks verbonden met de overconsumptie van calorierijk voedsel, zeker als dat gepaard gaat met minder lichamelijke inspanning.

De groei van het vetweefsel heeft allerlei secundaire effecten op lichamelijke functies, vooral doordat het een gunstig omgeving schept voor het optreden van ontstekingen, waardoor het ontstaan van diverse soorten kanker bevorderd.

Conclusie: eet met mate en beweeg voldoende!

Gezondheid
Marieke

Wil jij ook wat kilo's kwijt?
Klik op onderstaande link en ik ga je helpen.

http://www.stralendinbalans.nl/alternatief_voor_Sonja_Bakker.html
Ben je tussen de 14 en 24 jaar en heb je last van acné/puistjes?

Vind je het elke dag een ramp om in de spiegel te kijken?

Wees gerust, binnenkort is dat verleden tijd!

Waarom?

Ik heb goed nieuws!
Na jarenlang op zoek te zijn geweest naar een methode wat zou helpen tegen de acné van onze zoon. Is het me gelukt een methode te ontwikkelen die effectief is.
Onze zoon is eindelijk van zijn acné af. Hij zat letterlijk en figuurlijk niet goed meer in zijn vel. Dat is natuurlijk niet vreemd, wanneer je elke dag steeds meer puisten krijgt. Je probeert van alles maar zonder resultaat.

Nu ik maak je weer gelukkig. Met een veilige en gezonde methode.

Eerst wordt er gekeken of je lichaam verzuurd is. Wat vaak de oorzaak is van veel huidproblemen. Vervolgens wordt er gekeken voor welke voedingsproducten je intollerant of allergisch bent. En daarna wordt gestart met lichttherapie, dat zijn lampen zonder UV stralen, in combinatie met een borrelglaasje aloë drank per dag. Het heeft even tijd nodig maar dan mag het resultaat er zeker zijn.

Aarzel niet en maak een afspraak: stralendinbalans@onsnet.nu

of ga naar www.stralendinbalans.nl en schrijf je in voor het gratis rapport gezond zijn kan je leren.

Groetjes en tot ziens!

Marieke Taheij
Gezondheidsconsulente